Monday 18 January 2016

Μεσαιωνικός Ισλαμισμός! Η άρνηση της πραγματικότητας και οι ιδεοληψίες δεν θα σας σώσουν.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος 1.000 «αντρών» κακοποίησε σ@ξουαλικά γυναίκες στον σταθμό της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τι να ήταν;
Η πρώτη σκέψη ήταν αυτή η είδηση να μην εμφανιστεί. Ειδικά τις εορταστικές μέρες και εν μέσω του παροξυσμού του “refugees welcome” και της πολιτικής των «ανοικτών συνόρων». Αλλά ήταν μάλλον δύσκολο, λόγω των «πρωτοφανών στα χρονικά εγκληματικών πράξεων», σύμφωνα με την
γερμανική αστυνομία. Επομένως, η είδηση έπρεπε να «φτιαχτεί» έτσι ώστε οι μάζες να μην προβούν σε κανένα συνειρμό ή καλύτερα ακόμα να μην κάνουν καν καμία σκέψη.
Διότι ο σκεπτόμενος άνθρωπος στα προοδευτικά γκουλάγκ είναι επικίνδυνος. Και έτσι δόθηκε μια όσο γίνεται περισσότερο «ουδέτερη» είδηση: Τη νύχτα λοιπόν, της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 «άνδρες» επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων «ανδρών» επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες.
Να ήταν ζόμπι; Να ήταν απλά «μεθυσμένοι»; Μέθυσαν λοιπόν ομαδικά 1000 Γερμανοί και βάλθηκαν να επιτεθούν στις Γερμανίδες;
Τελικά, η τοπική αστυνομία στην πόλη της Κολωνίας παραδέχθηκε ότι οι επιθέσεις στην περιοχή γύρω από τον περίφημο καθεδρικό ναό της πόλης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με έναν τουλάχιστον καταγεγραμμένο βιασμό, οφείλονταν σε νεοφερμένους «welcome» αραβόφωνους «πρόσφυγες».
Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Γερμανία για ημέρες προσπαθούσαν να αποφύγουν τον φυλετικό χαρακτήρα των επιθέσεων, και μερικά μάλιστα και αρνήθηκαν ότι στους δράστες υπήρχαν και «πρόσφυγες». Ωστόσο, υπό το βάρος των μαρτύρων, του υλικού από βίντεο και των αποκαλύψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν τους επαγγελματίες ψευταράδες του Τύπου να παραδεχτούν την αλήθεια.
Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας ‘Kölner Stadt-Anzeiger’, ο όχλος των βαρβάρων αριθμούσε τουλάχιστον 1.000 άτομα. Η έκταση της βίας ήταν άνευ προηγουμένου και η αστυνομία, όπως έγραψε η εν λόγω εφημερίδα, ανέφερε ότι «σοκαρίστηκε», καθώς ποτέ δεν είχε βιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

No comments:

Post a Comment