Sunday 8 March 2020

Θράσσος Βαρεμένου

Μου ανάψανε τα λαμπάκια πάλι πρωί-πρωί. Μόλις άνοιξα να δω ότι καινούριο νέο σχετικά με τα τελαυταία νέα στον Έβρο, το μάτι μου έπεσε στο κάτωθι βίντεο.


Και ακούω το Βαρεμένο να λέει ασυναρτησίες, τις οποίες αναλογίζομαι αν κάποιος τον πληρώνει ακριβά για να της πει, ποιος είναι αυτός ο κάποιος και γιατί δεν τον έχουν πετάξει έξω από τη χώρα ακόμα!

Στο 0:55 λέει ότι η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε ένα παράγοντα σταθερότητας επί κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ(!) Λίγο πιο πριν, του συμπληρώνει ο Παπαδάκης ότι αυτοί οι "μετανάστες" δεν θέλουν απλώς να περάσουν στην Ευρώπη, αλλά θέλουν να παραμείνουν και στην Ελλάδα με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα. Εκεί ο Βαρεμένος αποφεύγει να σχολιάσει...

Κατηγορεί την τωρινή κυβέρνηση πως θα οδηγήσει τη χώρα σε Εθνική ήττα, αν όχι και τραγωδία! Μια ήττα για την οποία μέχρι το τέλους αυτού του βίντεο, δεν μπόρεσε να εξηγήσει σε κανέναν τι είδους θα είναι. Μάλλον γιατί ούτε και ο ίδιος δεν κατάλαβε. Και με τη συμφνία των Πρεσπών που την υπογράψανε ο ίδιος και οι όμοιοί του τι ήταν αυτό? Εθνική ήττα δεν ήταν? Ή μήπως κάνω λάθος?

Την προηγούμενη μέρα ο Βαρεμένος είχε βγει και είχε υποστηρίξει άρθρο άλλου ανίδεου δημοσιογράφου της περιοχής του Έβρου, ο οποίος κατηγορούσε τους αγρότες της περιοχής πως βγήκαν με τα όπλα να κάνουν τους μάγκες για να προστατεύσουν τις "αυθαίρετες βίλες τους" στην περιοχή. Διαβάστε εδώ όλο το θέμα:
https://www.iefimerida.gr/politiki/g-baremenos-ebro-karampines-prostateysoyn-biles
Στο 3:22 του βίντεο λοιπόν, μας λέει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, επικαλέσθηκε τις δηλώσεις αυτού του δημοσιογράφου. Όλοι αυτοί δηλαδή που είναι με προσωπική τους βούληση έξω στον Έβρο, κάνουν ζημιά στη χώρα. Και το κάνουν μόνο και μόνο γιατί έχουν παράνομες "βίλες" και θέλουν να τις προστατέψουν. Όχι για τον τόπο τους. Όχι ρε φίλε, θα κάτσουν στα σπίτια τους κλεισμένοι να κάνουν αγώνα από τον καναπέ! Βαρεμένε, δεν έχεις πάει ποτέ στον Έβρο μου φαίνεται. Μυρωδιά δεν έχεις πάρει από Έβρο.

Στο 7:20 του βίντεο μας θυμίζει τότε που πέρυσι είχε έρθει στη Μελβούρνη και είχε λέει προπυλακιστεί από 15-20 άτομα σαν τον Κυρανάκη που στέκεται δίπλα του. Αν θυμάμαι Βαρεμένε (επειδή ήμουν εκεί ως παρελάζον) δεν ήταν 15-20 τα άτομα.
 https://www.iefimerida.gr/news/487245/varemenos-gia-tis-apodokimasies
Θα εκτιμούσα τον αριθμό αυτό στα 220! Οι ηλικίες τους ήταν από 20 χρονών εώς 85. Και τους είδα εγώ με τα μάτια μου και τους άκουσα με τα αυτιά μου να σε φωνάζουν "προδότη και κάθαρμα". Επίσης σε αποκάλεσαν "πουλημένο τομάρι" και σου ζήτησαν να φύγεις και να μην ξανάρθεις εδώ εσύ και οι όμοιοί σου. Δεν ήταν μια "δράκα άνθρωποι" ούτε και είπαν κάποιο "φασιστικό σύνθημα" όπως είπες στους δημοσιογράφους. Και σε διαβεβαιώνω πως δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό όπως έτρεξες να αναγγείλεις. Απλά δεν έκατσες μερικές μέρες ακόμα να εμφανιστείς δημόσια και αλλού, για να το διαπιστώσεις. Δεν άκουσα κανέναν να σου λέει ότι λυπάται (δήδεν) για όσα σου έσυραν. Σα δε ντράπηκες που αποκάλεσες φασίστες ανθρώπους που άφησαν τη χώρα τους και ταλαιπωρήθηκαν εδώ για μια καλύτερη ζωή! Σα δε ντρέπεσαι που είχες το θράσσος να νομίζεις ότι οι Έλληνες της Αυστραλίας θα σε καλοδεχτούν επειδή πιστεύεις ότι ο απόδημος Ελληνισμός μασάει χόρτο. Πως θα σε δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες μετά τη συμφωνία των Πρεσπών που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις.
Τους Έλληνες τους καλοδέχονται. Αυτούς που δεν καλοδέχονται όπως διαπίστωσες είναι οι προδότες. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για πολλά. Αλλά από ότι φαίνεται...δεν! Άλλοι έχουν μόνο το όνομα, άλλοι μόνο τη χάρη. Εσύ ξεπέρασες τους πάντες! Έχεις το όνομα, έχεις και τη χάρη.

Φιλικά (όχι και τόσο)
Χριστόδουλος

No comments:

Post a Comment