Sunday 8 March 2020

Ένταση στον Έβρο

 Image result for εβρος τουρκία
Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του λέει μια παλιά παροιμία και έχει μεγάλο δίκιο. Όπου πνιγμένος, βλέπε Ρ. Τ. Έρντογαν.

Δεν του βγήκε τελικά σε καλό η Συρία όπου έχτισε μια πολύ καλή δουλειά με τα φιλαράκια του. Τον ρήμαξαν οι Ρώσοι με τους Σύριους. Και όσο και να λένε κάποιοι ότι είχε τελευταία 40 νεκρούς, οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι παραλαμβάνει νεκρούς κάθε μέρα (50 με 80 τον αριθμό). Το βίντεο παρακάτω είναι ένα από τα ΠΟΛΛΑ περιστατικά που οι Τούρκοι έχουν χάσει στρατό. Έτρεξε να κλαφτεί αμέσως στο Βλαντιμίρ με που τον κοπάνησε. Ο Βλαντιμίρ από τη μεριά του, του θύμισε ότι κάποιοι "τρομοκράτες" του επιτίθενται. Μάλλον για αυτό ανταπόδωσε τα πυρά!!!



Στη Λιβύη δεν τον αφήνουν να κάνει τίποτα, οπότε του μένει μια μόνο οδός: να πραγματοποιήσει (τελικά) τις απειλές  που αναγγέλει εδώ και χρόνια προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να ανοίξει τη στρόφιγγα των μεταναστών προς την Ευρώπη και να μας πνίξει όλους!
Κατέβασε λοιπόν στον Έβρο και στα νησιά (που αλλού?) ότι μετανάστες είχε μαζέψει από όπου βρήκε (Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Σουδάν κλπ), σιγουρεύοντας ότι είναι με το μέρος του (μουσουλμάνοι),  τους βάβτησε "Σύριους πρόσφυγες πολέμου" και τους στέλνει στην Ελλάδα. Ουδείς, όμως, από χώρα που έχει όντως πόλεμο. Από τη Συρία πχ, το ποσοστό είναι 3-4% μόνο μέσα στους μετανάστες. Και αυτοί έτσι, για να φανεί και η Συρία. Μην τυχόν και του πει κάποιος ότι δεν υπάρχει κανείς.
Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, άνοιξε τις Τουρκικές φυλακές και ότι εγκληματία είχε, τον αμόλυσε με τους λαθρμομετανάστες. Για δείτε κάτι βίντεο με περούκες που βρέθηκαν από την Ελληνική μεριά στον Έβρο! Μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες περνάνε. Αυτό με τους φυλακισμένους το  κάνει εδώ και καιρό τώρα, δεν έγινε πρόσφατα!
Από την άλλη πλευρά των συνόρων του, με εμάς δηλαδή, έχει οργανώσει ένα πολύ καλό σχέδιο για το πως θα βάλει όλους τους μετανάστες μέσα στη χώρα μας. Οι Τούρκοι είναι πρώτοι στην προπαγάνδα! Ούτε οι Αμερικανοί δεν τους φτάνουν. Δείτε τώρα πόσες μέρες πιπιλίζουν την καραμέλα "τα σύνορα με την Ελλάδα άνοιξαν" στα αυτιά των μεταναστών.Δείτε για πόσο καιρό ακόμα θα πιπιλίζουν την καραμέλα ότι "οι κακοί Έλληνες σκοτώνουν μετανάστες".
Μέχρι και το Σουλεϊμάν, τον Υπουργό Εσωτερικών του, έστειλε ο Ταγίπ στον Έβρο για να δει (δήθεν) την κατάσταση. Λες και δεν την ήξερε! Αφού οι δυο τους τη δημιούργησαν! Και ο Σουλεϊμάν πήγε για να μας φοβερίσει: "Για να εμποδίσουμε τις βίαιες επαναπροωθήσεις, φέραμε 1000 πλήρως εξοπλισμένους αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων με τα φουσκωτά τους και θα αποτρέπεουν όσους συμπεριφέρονται απάνθρωπα" εννοώντας στους μετανάστες. Δηλαδή σα να μας λέει: "Έλληνες θα σας στείλω εγώ εκεί πέρα την Ελίτ μου...να φοβάστε τώρα... παίρνω σκληρά μέτρα. Αλλά το κάνω για το καλό των μεταναστών...μιας και οι Έλληνες είναι απάνθρωποι". Αυτή είναι η Τουρκική σκέψη. Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Και συνήθως πιάνει.
Μάλιστα κύριε Σουλεϊμάν... Για δείτε τώρα και το παρακάτω βίντεο για να ξεκαθαρίσουμε ποιος φέρεται απάνθρωπα στους μετανάστες. Γιατί το βίντεο που θα δείτε, έχει τραβηχτεί μεν από την Ελληνική μεριά, αλλά τα γεγονότα αυτά λαμβάνουν χώρα σε Τουρκικό έδαφος. Τούρκοι στρατιώτες χτυπάνε όσους μετανάστες γυρνάνε πίσω στην Τουρκική πλευρά, μιας και βλέπουν ότι δεν μπορούν να μπουν στην Ελλάδα. Δείτε κάτι κλωτσιές που πέφτουν!


Αλλά οι Τούρκοι είναι φοβεροί και δεν μπορείς να τους πιάσεις. Ενώ οι ίδιοι δημιουργούν θέμα, βγαίνουν και από πάνω. Δήθεν εμείς λέει, σκοτώσαμε μετανάστες. Και ενώ ο Ταγίπ είχε σκοπό μόλις γύριζε από τη Μόσχα να συναντηθεί με τον Έλληνα και το Βούλγαρο πρωθυπουργό, αφού σκοτώσαμε εμείς μετανάστες και δεν σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, τώρα δε θέλει να βρεθεί με τον Έλληνα μιας και δε θέλει να είναι στην ίδια φωτογραφία. Οι Έλληνες είναι απάνθρωποι και οι Τούρκοι δεν μιλάνε με απάνθρωπους! Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό, κεφάλα!!! Η χώρα που έχει πραγματοποιήσει γενοκτονίες και γενοκτονίες, μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα. Με αυτές του τις δηλώσεις όμως, καταφέρνει τρία πράγματα:
1. Ανυψώνει το ηθικό του λαού που το έχει κάνει σπαράλια, ενισχύοντας παράλληλα το μίσος για τους Έλληνες.
2. Προσπαθεί να πάρει την παγκόσμια γνώμη με το μέρος του.
3. Αποφεύγει να συναντηθεί σε μια συνάντηση που δεν τον συμφέρει.
Είδες πόσο έξυπνος είναι ο Τούρκος? Πόσο πονηρός και πως τα φέρνει βόλτα όλα με το μέρος του?


 Στη Βουλγαρία όμως δεν πάει κανείς από τους μετανάστες. Φαντάζομαι να ξέρετε γιατί. Μόλις μπουν μέσα στη Βουλγαρία και τους πιάσουν, οι Βούλγαροι τους τα παίρνουν όλα (κινητό, λεφτά κάρτα), τους τουλουμιάζουν κάνα δυο μέρες στο ξύλο μέχρι να φτιάξουν επιδερμίδα και μετά τους αμολάνε πάλι μέσα στην Τουρκία, από εκεί που ήρθανε (σημαντικό αυτό). Μόλις λοιπόν πάνε πίσω και συναντιούνται με τους άλλους που ήταν και πριν φύγουν, τους το σφυράνε: "μάγκες μην πάτε από εκει..., δέρνουν αυτοί!" Αυτό επαληθεύεται και στο παρακάτω βίντεο του Μιχάλη Κωστίδη που μιλάει με διάφορους μετανάστες. Δείτε το 8:55 που ρωτάει έναν Ιρανό μετανάστη για πιο λόγο δεν πάνε να περάσουν από τα Βουλγαρικά σύνορα. "Στη Βουλγαρία είναι πολύ σκληρά τα πράγματα, έχει έρθει και το ΝΑΤΟ και για αυτό ερχόμαστε από εδώ". Το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.....αφανές!


Οι Βούλγαροι δεν είναι βλάκες. Ξέρανε ότι αν αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση μαλθακά, θα αναγκαστούν να την αντιμετωπίζουν για χρόνια. Εμείς οι "αλληλέγγυοι" την πατήσαμε. Θα αναγκαστούμε να φυλάμε Θερμοπύλες με αυτή την ένταση για πολλά χρόνια τώρα. Και το ξέρουν οι Τούρκοι ότι δεν θα αντέξουμε. Δεν έχουμε την οικονομία να το κάνουμε, ούτε και το προσωπικό. Θα αυξήσουν λέει τη θητεία για να υπάρχει Στρατός. Φάτε μάτια ψάρια! Τόσα χρόνια (από το 2005 αν δεν κάνω λάθος) που ήταν αυτή η σκέψη. Μια προκύρηξη για μόνιμο προσωπικό δε βγήκε! Κρατήσαμε το υπάρχον προσωπικό, το αφήσαμε να γερνάει και να χαλαρώνει, δεν κάναμε κάποια ανανέωση, μια ανασύνταξη. Επόμενο λοιπόν τώρα, ο Στρατός να υπολειτουργεί λόγο έλλειψης προσωπικού. Και σα να μήν έφτανε αυτό, έκλεισαν ένα σωρό στρατιωτικές μονάδες στον Έβρο και γενικότερα στην Ελλάδα.
Δηλαδή, έχουμε το πρόβλημα (Τουρκία) μια ανάσα από εμάς, και παρόλα αυτά, σκεφτόμαστε πως "αφού δεν γίνεται κάτι τα τελευταία χρόνια... δε θα γίνει ποτέ. Οπότε... τσάμπα τον έχουμε το Στρατό εκεί. Να τους πάμε αλλού. Δε χρειάζονται στα σύνορα. Ας τους πάμε στο κέντρο της Ελλάδας. Εκεί είναι πιο χρήσιμοι(!)"
Αλλά ούτε και εκεί δε σταμάτησε η ηλιθιότητα της Έλληνική ηγεσίας: "Έχουμε πάρα πολλούς στρατιωτικόυς και τους πληρώνουμε τσάμπα," σκέφτηκε. "Και τι θα κάνουμε? Το βρήκα! Θα τους συνταξιοδοτήσουμε πρώιμα! Έτσι κι αλλιώς τη σύνταξη τους την πετσοκόψαμε και θα μας κοστίζουν πέντε δεκάρες. Άστους να φύγουν να μην τους πληρώνουμε και τσάμπα. Δεν τους χρειαζόμαστε".
Είδες πόσο έξυπνος είναι ο Έλληνας πολιτικός? Σπίρτο!!!!! (βρεμένο όμως).

Οι Τούρκοι από την άλλη, συστηματικά και μεθοδευμένα ενέργησαν, όπως ενεργούσαν πάντα. Όπου δημιουργούσαν περάσματα για τους μετανάστες, είχαν και τις κάμερες να τραβάνε για να δείξουν πόσο τους βοηθάνε! Όποτε βάζανε μετανάστες στα νερά του Αιγαίου, γνωρίζοντας πως η Ελληνική πλευρά θα αντιδράσει, τραβούσαν με τις κάμερες και χρησιμοποίησαν την κάθε αυτή αντίδραση, ως κακομεταχείριση προς τους μετανάστες. Ποτέ βέβαια δεν έδειξαν τον ξυλοδαρμό που ενεργεί ο στρατός τους πάνω σε αυτούς. Ούτε και το γεγονός ότι αυτοί πρώτοι ξεκινούν τη ρίψη δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους δικούς μας από το φράχτη των συνόρων με σκοπό να ανοίξουν τρύπες διαφυγής. Αλλά ούτε και την προσπάθειά τους να ρίξουν το φράχτη.
Δεν τους βγήκε όμως. Δεν περίμεναν τέτοια προετοιμασία στον Έβρο! Αυτοί περίμαναν να κοιμόμαστε και το πρωί της Καθαράς Δευτέρας να ξυπνήσουμε περικυκλωμένοι από μετανάστες. Και όταν αυτό απέτυχε, είχαν και ένα άλλο χαρτί. Να τεντώσουν την κατάσταση όσο μπορούν και να σπάσουν τα νεύρα του Έλληνα. "Δεν μπορεί" σκέφτηκαν, "κάποιος θα τρελαθεί και θα πυροβολήσει από δαύτους". Και αν κάποιος δικός μας πυροβολούσε... εκεί να δεις αντιδράσεις και προπαγάνδα.

Image result for greek armyΚαι μη φανταστείτε ότι δεν κόντεψε να φτάσει εκεί το πράγμα. Το δεύτερο βράδυ των γεγονότων, φίλος στρατιωτικός μου είπε πως ενώ έκανε περιπολία στον ποταμό Έβρο, ξαφνικά άκουσε πίσω θόρυβο. Γυρνώντας για να δει τι ήταν, προς έκλπηξή του, είδε να έρχεται κατά πάνω του ένας τύπος με σπάθι, έτοιμος να το κατεβάσει πάνω του. Μόνο όταν ο δικός μας τον σημάδεψε με το όπλο του, τότε μόνο ο τύπος άφησε το σπαθί κάτω λέγοντας "ok man ok ok..." με σπαστά Αγγλικά. Απλά δε σας τα λένε όλα στην τηλεόραση. Αλγεριανός ο τύπος, πρόσφυγας κι αυτός από χώρα με πόλεμο!


Το περασμένο καλοκαίρι που ήμουν πάνω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τον Έβρο (πιο συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο), έβλεπα άτομα αλλοδαπής καταγωγής να κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στην πόλη, να αγοράζουν τσιγάρα και νερό από τα περίπτερα και μετά να παίρνουν το δρόμο προς Θεσσαλονίκη. Δεν τους ενοχλούσε κανείς.
Από γνωστούς μου έμαθα ότι οι τύποι αυτοί, έρχονται με τη βοήθεια και τις ευλογίες του Ρετζέπ, που τους δίνει σε ένα σακουλάκι σφραγιστό (για να μην τα βρέξουν) 3000 ευρώ, ολοκαίνουριο κινητό iPhone και Ελληνική κάρτα SIM. Μόλις περάσουν στην Ελληνική περιοχή, ανοίγουν το κινητό, βάζουν την Ελληνική κάρτα και τους έχουν δωθεί ήδη σε μήνυμα οι συντεταγμένες μέσω GPS για το που θα πάνε να συναντήσουν αυτόν που θα τους βοηθήσει.Εσείς ποιος νομίζετε ότι θα θέλει να τους βοηθήσει μέσα στην Ελλάδα? Για σκεφτείτε λίγο... κάποιος με την ίδια θρησκεία μήπως?
Στρατιωτικός εν ενεργεία, μου είπε πως κάθε μέρα συλαμβάνουν αρκετούς. Εκείνες τις μέρες που ήμουν εκεί, είχαν συλάβει σε μια φουρνιά 103 άτομα. Οι 102 ήταν άντρες και μία μόνο γυναίκα. Οι άντρες όλοι ηληκίας από 15 ως 30 ετών! ΚΑΝΕΙΣ από τη Συρία!!!

Image result for eu abandones greeceΕν τω μεταξύ μου αρέσει που οι εταίροι μας κάνανε σύσκεψη για να δουν πως θα τακτοποιήσουν την κατάσταση. Και στο τέλος είπαν ότι η Ελλάδα έχει δίκιο, έχει ένα τεράστιο βάρος, αλλά κανείς δεν πήρε μέτρα για αυτό το βάρος. Κανείς δεν είπε τι πρέπει να γίνει και πως. Κάθονται και μας παρακολουθούν πως αντιμετωπίζουμε την κατάσταση μόνοι μας. Μας χειροκροτούν για τις δυνάμεις και το θάρρος μας, για το κουράγιο μας, αλλά κανείς δε φαίνεται να εννοεί πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης. Και πως αν τους βάλουν μέσα, φέρνουν τα σύνορα του Ισλάμ πιο κοντά και στην ίδια την Ευρώπη.
Και κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω: Με τόσα κρόυσματα του κορονοϊού ανά τον κόσμο και τώρα και στην Ελλάδα να ξεσπά, δε σκέφτηκε κανείς, πως αν όλοι αυτοί οι μετανάστες μπουν μέσα ΜΠΟΡΕΊ να φέρουν το ιό μαζί τους. Ξέρει κανείς που ήταν πριν και με ποιους έχουν έρθει σε επαφή? Δεν θα ήταν λογικό να σκεφτούν οι πολιτικοί μας για αυτό και να το χρησιμοποιήσουν ως θέμα στην Ευρώπη?Ως ακόμη έναν λόγο για να μην δεχτούμε λαθρομετανάστες?

Related imageΕδώ, αλλάζοντας θέμα, θα πρέπει να σας πω ότι έχω τις επιφυλάξεις μου για τη γενναιότητά μας. Όχι για τους Έλληνες στην Ελλάδα, αλλά για τους Έλληνες εδώ στην Αυστραλία. Και θα μιλήσω συγκεκριμένα για εμάς, τους καινούριους Έλληνες μετανάστες της Αυστραλίας. Πολλές φορές, πάω και επισκέπτομαι το Oakleigh, ένα "Ελληνικό" προάστιο εδώ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Οι περισσότεροι νεοφερμένοι Έλληνες μένουν εδώ. Όλοι έχουν από μερικούς μήνες, ως και 10-11 χρόνια. Γνωρίζοντας ότι είχα μια σχετικά μεγάλη θητεία στο στρατό, έρχονται την ώρα που δεν ακούει κανείς την κουβέντα μας και με ρωτάνε αν θα πρέπει να πάνε στην Ελλάδα να πολεμήσουν σε περίπτωση επιστράτευσης. Με ρωτάνε (λες και εγώ είμαι αρμόδιος), αν θα πρέπει να πάνε, αν έχουν υποχρέωση να πάνε, αν τους πιάνει το όριο ηλικίας κλπ. Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχω ακούσει πολλούς να γκρινιάζουν πως δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα, πως έτσι κι αλλιώς δεν έχουν οικογένεια εκεί (άσχετα αν έχουν γονείς και αδέρφια -αυτοί δε μετράνε), πως αφού η Ελλάδα δεν τους έδωσε τίποτα δεν της χρωστάνε ούτε και αυτοί και άλλες φτηνές δικαιολογίες, προκειμένου να μεταμφιέσουν τη δειλία τους. Αυτοί πάλι που έχουν διπλή υπηκοότητα, προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους, ότι δεν θα τους επιτραπεί να φύγουν. Τόσο άθλιος και δειλός έχει καταντήσει ο Έλληνας. Να κρύβεται πίσω από το διαβατήριο.
Τα παραπάνω έτσι, για ενημέρωσή σας. Μη νομίζετε ότι καίγονται και πολύ οι του εξωτερικού. Δε λέω, υπάρχουν και άλλοι που πονάνε την πατρίδα και είναι εν διαρκή στο τηλέφωνο και στα ΜΜΕ για να ενημερώνονται για την εκεί κατάσταση. Και αυτό είναι προς τιμήν τους. Αλλά αυτοί είναι πολύ λίγοι.

Επίσης, φίλος στρατιωτικός, με ενημέρωσε πως ενώ τη δεύτερη-τρίτη μέρα των γεγονότων με την Τουρκία τα πράγματα είχαν τεταθεί σε σημαντικό βαθμό και πως ενώ αυτό είχε γίνει ήδη ευρέως γνωστό στο Ελληνικό κοινό μέσω των ΜΜΕ, λεωφορεία από κάπου από την Ανατολική Μακεδονία (αν δεν κάνω λάθος), γεμάτα Έλληνες, έφτασαν στο τελωνείο των Καστανεών για να πάνε εκδρομή στην Τουρκία!!!!! Εδώ η Ελλάδα φλεγότανε στα σύνορά της και εμείς θέλαμε να πάμε να αγοράσουμε φνηνό σώβρακο από τη χώρα που ορμούσε να μας φάει!!! Ύμαρτον Κύριε!!! Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι: Αν και όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, πόσο γρήγορα θα πάμε να αγοράσουμε φτηνό βρακί και πάλι. Πόσο γρήγορα θα αρχίσουμε να βλέπουμε τουρκικά σήριαλ και γενικά πόσο βλάκες θα είμαστε να υποστηρίζουμε μια χώρα που μας έχει δείξει αλεπάλληλες φορές ότι θέλει την καταστροφή μας!


Image result for ελληνική σημαίαΟ Ρετζέπ λοιπόν, μιας και δεν του βγήκε τίποτα, το μόνο που του απόμεινε να κάνει είναι οι απειλές. Με αυτό τον τρόπο, πιστεύει πως μπορεί να ανεβάσει το ηθικό του Τουρκικού λαού. Και μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να το καταφέρει. Μιας και αυτό το λαό, τόσο ο ίδιος όσο και οι προκάτοχοί του, φρόντισαν συστηματικά, να τον έχουν στην πείνα και στην αμορφωσιά τα τελευταία 40+ χρόνια, με σκοπό να εξοπλίσουν τη χώρα στρατιωτικά. Και από ότι γνωρίζω, αυτός που είναι πεινασμένος και αμόρφωτος, πολεμά πιο σκληρά όταν έρθει η ώρα! Εκεί είναι που φοβάμαι τον Τούρκο ως εχθρό!
Η μόνη μου ελπίδα είναι το φιλότιμο του Έλληνα. Φιλότιμο ότι τελικά θα κρατήσει όπλο και δε θα την κοπανίσει στην πρώτη ευκαιρία. Και μέχρι τώρα αυτό δείχνουν να κάνουν οι δικοί μας. Στρατός, Αστυνομία, πολίτες, όλοι ενωμένοι σα μια γροθιά. Ούτε ένας πίσω, όπως πολλοί τιποτένιοι δημοσιογραφίσκοι έτρεξαν να γράψουν. Ότι το κάνουν για να φυλάξουν τις "παράνομες βίλες τους"στον Έβρο. Με χαροποίησαν πολύ αυτά που είδα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες. Η οργάνωση, η αλληλεγύη μεταξύ Ελλήνων, η γενναιότητα, το ηθικό, όλα! Άρχισα να ελπίζω και πάλι ότι μπορούμε να γίνουμε χώρα. Ότι μπορούμε να γίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Μπορούμε να γίνουμε υπόδειγμα ανθρώπου που αγαπάει τη χώρα του και όχι ραγιάδες. Πολιτικούς σωστούς με την ανάλογη μόρφωση θέλουμε και αγάπη για την πατρίδα. Γιατί πολίτες με αυτά τα προσόντα, έχουμε!

Φιλικά
Χριστόδουλος

1 comment:

  1. Σωστά και καλά αληθές γραμμένα από τον φίλο μου Χριστοδουλο που πάρα που μένει δέκα χρόνια Αυστραλία....
    Ή καρδια και το μυαλό του είναι εδώ στην Ελλάδα μας.
    Όλα αυτά που είπε δεν είναι ψέματα.
    Όλα αυτά που είπε είναι θέματα που φλεγουν την χώρα μας τα τελευταία χρόνια και πολύ παραπάνω τις τελευταίες ημέρες μας.
    Υπάρχει στην Τουρκία μια παραπληροφορηση εδώ και χρόνια.... Δλδ πάντα.
    Δεν πάω για να αγοράσω ποτέ από γείτονα χώρα φθηνά ρούχα ούτε φθηνά βενζίνη.
    Πήγα δύο φορές Τουρκία για αγώνες.
    Στον ένα έτρεχα εγώ και στο άλλο να δω.
    Αυτό που είδα αυτές τις 2 φορές ήταν.
    Παραπληροφορηση στην τηλεόραση τους συνεχώς.
    Έδειχναν συνεχώς σε μαγαζιά ακόμα και μέσα στο Ταξιμ τραγούδια με βίντεο κλιπ τον Τούρκο που πολεμάει και πάντα είναι νικητής.
    Αυτά είδα.
    Τους είπαν να πάνε στον αγώνα με σημαίες όλοι για να φανεί η Τουρκία τους.
    Δεν έχουν ίχνος γνώση.
    Το 1% έχει μόνο γνώση.
    Το υπόλοιπο 99% είναι πρόβατα προς σφαγή.

    Αυτά κι από μένα.

    ReplyDelete