Wednesday 3 August 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Όποιος δεν κρατά τουρκική σημαία τρώει πολύ ξύλο! Ακόμη και τουρίστες

demokrasi-nobetinde-fransiz-darp
Ομάδες “αγανακτισμένων πολιτών”
βγαίνουν στους δρόμους της Τουρκίας και κάνουν…”περιπολίες δημοκρατίας”! Μιλάμε για τέτοια δημοκρατία που προβλέπει ότι όποιος δεν κρατά τουρκική σημαία τρώει πάρα πολύ ξύλο.Ακόμη κι αν είναι τουρίστας!

Στο βίντεο ένα από τα θύματα των “δημοκρατών” του Ερντογάν.Γάλλος τουρίστας είναι.Οι “δημοκράτες” αφού τον έδειραν,ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο.Εννοείται οτι κανένας τους δεν συνελλήφθη αν κι ολοι “ποζάρουν” στο βίντεο!
Στο βίντεο διακρίνεται πως το άτομο που τον έδειραν επειδή δεν κρατούσε σημαία είναι Γάλλος και ότι επί μακρόν τον βασάνιζαν.




Παρά το ότι είναι σαφές πως το άτομο που υπέστη την επίθεση τους δεν καταλαβαίνει τι του λένε, αυτοί ακούγονται να του λένε: 
 “ Εμείς σου δώσαμε τουρκική σημαία και εσύ δεν τη δέχτηκες. Εγώ στην έδωσα από τα χέρια των φίλων. Μην το τραβάς άλλο. Εντάξει. Εάν δεν κρατήσεις την τουρκική σημαία, θα φας μπουνιές, θα φας χώμα. Θα γίνεις άνθρωπος. Εάν σου την δίνουμε είσαι υποχρεωμένος να την κρατήσεις”.
Όταν τον ρωτάνε “πρόδωσες την τουρκική σημαία” και αυτός απαντά στα γαλλικά, του λένε “μη μιλάς γαλλικά” και τον απειλούνε. Oι δράστες του λένε πως πρέπει να πει πως “αγαπά την Τουρκία” και “είμαι Τούρκος”, ενώ την ίδια ώρα τον βρίζουν.

No comments:

Post a Comment