ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ


Ονομάζομαι Χριστόδουλος και κατάγομαι από το χωριό Κυανή της επαρχίας Διδυμοτείχου του Έβρου. Υπηρέτησα για περίπου 7 χρόνια στον Ελληνικό Στρατό και ήμουν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου για άλλα 11 χρόνια. Επίσης λόγο της αγάπης μου για τις μοτοσικλέτες, ακολούθησα τα βήματα του πατέρα μου ως μηχανικός οχημάτων. Έζησα στην Ελλάδα όλη μου τη ζωή, μέχρι και την ηλικία των 39 ετών, οπότε και μετανάστευσα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας (το 2010). Ζω εκεί μέχρι και σήμερα. 
Το blog αυτό το δημιούργησα μετά από παρότρυνση φίλων. Σκοπός του είναι να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου και κάποιες ανησυχίες μου σχετικά με όσα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου. Αλλά και ως μετανάστης σε άλλη χώρα, να δώσω αληθοφανείς εικόνες για τη ζωή εδώ, καθώς και να βοηθήσω άλλους νεοφερμένους μετανάστες να κατανοήσουν τα πρέπει και τα μη στην καινούρια τους ζωή. ΔΕΝ είμαι μεταναστευτικός ατζέντης και σίγουρα δεν μπορώ να τους βοηθήσω στο νομικό κομμάτι, παρά μόνο μεταφέροντάς τους τις εμπηρείες μου ως παράδειγμα. 
Σε κάποια σημεία του blog θα αναφέρω άρθρα που σχετίζονται με τη διατροφή και την άσκηση και σε μερικά άλλα για την άλλη μου αγάπη, τις μοτοσικλέτες. Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να προτείνει, να σχολιάσει και να αναφέρει τις δικές του απόψεις. Άλλωστε, όπως λένε και στο χωριό μου: "χίλιοι καλοί χωράνε... ένας κακός περισσεύει". Και μια και το ανάφερα αυτό, θα ήθελα να τονίσω πως όποτε κάποιος θέλει να σχολιάσει, να αναφέρει ή να εκφραστεί σε αυτό το blog, θα παρακαλούσα να το κάνει με σεβασμό. Αν όχι, τότε θα αναγκάζομαι να σβήνω τα σχόλια.
Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε το blog μου και περιμένω να σας ακούσω.... ή μάλλον να σας διαβάσω!
 

No comments:

Post a Comment