Friday 31 May 2019

'Εφυγε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης


Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης – Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη. Ο Κώστας Ευριπιώτης δεν ζει πια και η είδηση είναι «γροθιά στο στομάχι». Ο ταλαντούχος ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου πέθανε σε ηλικία μόλις 56 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει και το tlife.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν από τον Φεβρουάριο στο Σπηλειωπούλειο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.


Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα επανήλθε…
Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Ποιος ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης.
Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.
Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.
Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «’Αντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «’Αντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» κ.ά.
Έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως ο «παλιός» σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».
Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η ηθοποιός Καίτη Φίνου με ανάρτηση στο facebook.

Πηγή: www.newsit.gr

No comments:

Post a Comment