Sunday, 24 April 2016

Ο Στρατηγός Μανωλάς: Να κηρύξουμε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης


Ο Στρατηγός Μανωλάς που καρατόμησε ο Καμμένος μέσα σε μια νύχτα, προειδοποιει: “Ως εδώ και μη παρέκει”
Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς εκπέμπει σήμα κινδύνου για την Ελλάδα εκφράζοντας την ανησυχία του για την εθνική ασφάλεια καθώς και τα εθνικά συμφέροντα.
Ο ίδιος, σύμφωνα με στρατιωτικό ιστότοπο, καταφέρεται με σκληρά υπονοούμενα εναντίον της κυβέρνησης (η οποία από φόβο τον καρατόμησε μέσα σε μια νύχτα από αρχηγό του ΓΕΣ) και ξεκαθαρίζει ότι η υπομονή όλων εξαντλήθηκε ειδικά μετά το λαθρομεταναστευτικό κύμα και την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας αλλά και μετά τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις της Ελλάδος στο Αιγαίο.
«Έπρεπε να τρανταχτεί το αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών από τις εκρήξεις και να θρηνήσει το Βέλγιο θύματα, για να αρχίσουμε να ανησυχούμε για θέματα ασφαλείας ή για να το θέσω καλύτερα για την Εθνική ασφάλεια. Μέχρι σήμερα όποιος τολμούσε να θέσει θέματα εθνικής ασφαλείας και εθνικών συμφερόντων σε σχέση με το προσφυγικό ήταν φασίστας ή δεν ήταν πολιτικώς ορθώς. Σε κάθε περίπτωση δεν διήπετο από ανθρωπιστικές αρχές.
[…] Δεν μπορώ όμως να μη θλίβομαι με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το προσφυγικό, όσον αφορά τα θέματα εθνικών συμφερόντων κι εθνικής ασφάλειας. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τα τραβάμε όλα στα άκρα. Δεν μπορούμε δηλαδή να συνδυάσουμε και τον ανθρωπισμό μας αλλά και να διατηρούμε την εθνική ασφάλεια και να εξυπηρετούμε τα εθνικά συμφέροντά μας;
Άντε και να δεχθώ ότι για λόγους ανθρωπισμού αλλάξαμε την πολιτική μας του 2014, οπότε και είχαμε περί τους 80.000 παράνομα εισελθόντες στην χώρα σε σχέση με τους 800.000 του 2015, δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι από το καλοκαίρι και μετά του 2015, η γερμανική πολιτική άλλαξε και σταδιακά έκλειναν τα σύνορα τους αλλά και τα σύνορα των υπολοίπων χωρών, Δυτ. Βαλκανίων, Βίσεγκραντ κλπ; Τι πιο λογικό να αλλάξουμε κι εμείς την πολιτική μας γραμμή, απόλυτα δικαιολογημένα και σύμφωνα με την πρακτική και των υπολοίπων χωρών. […] Θα διερωτηθεί κανείς και τι να κάνουμε πρακτικά.
Είναι απλό: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Να κηρύξουμε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να κλείσουμε τα σύνορά μας κι εμείς για λόγους ασφαλείας. Να ενισχύσουμε τις ναυτικές μας δυνάμεις στο Αιγαίο και να αναχαιτίζουμε τις προσφυγικές ροές, ενέργεια εφικτή. Να φιλοξενήσουμε σε κλειστού τύπου φιλοξενίας σημεία τους πρόσφυγες/ μετανάστες εντός της χώρας. Να απελάσουμε τους παράνομα εισελθόντες στην χώρα μετανάστες.
Όλες οι κινήσεις να γίνονται με συνοδεία αστυνομικών οργάνων και να διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία φιλοξενίας. Να ενισχύσουμε την ασφάλεια μας, σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια σε δημόσιους χώρους και κοινωφελείς εγκαταστάσεις, αδειάζοντάς τα λιμάνια Πειραιά, την Ειδομένη κλπ από πρόσφυγες. Να ενισχύσουμε τις επαφές μας με την Γιουροπόλ. Να ενισχύσουμε τα μέτρα ηλεκτρονικής ασφαλείας, ασφάλειας κυβερνοχώρου κλπ.
Να θέσουμε σε ετοιμότητα τις αντιτρομοκρατικές μας μονάδες. Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να εξασφαλίσουμε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Αυτό αναγράφει η ΠΕΑ της χώρας και ας μην ξεχνά η κυβέρνηση ότι ασκεί την εξουσία της από τον λαό, για τον λαό και το Έθνος.
Εντολοδότης είναι ο κυρίαρχος λαός, αυτής της χώρας, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Κι αν επιθυμούμε να παρέχουμε ανακούφιση σε πληθυσμούς που κινδυνεύουν στη χώρα τους, πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει αυτή η χώρα και να λειτουργεί. […] Το «προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν», διότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε ένα περιστατικό με ανάμειξη τρομοκρατών, από πρόσφυγες/μετανάστες θα έχει συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να υπολογισθούν από τώρα».
Ο ίδιος μάλιστα, στον χαιρετισμό του στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Αποστράτων Ε.Δ. & Σ.Α. στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Παρασκευή ανέφερε εμφανώς αγανακτισμένος ότι «εδώ και καιρό μου λένε ψέματα και μου λένε ψέματα διότι οι πρόσφυγες οι οποίοι ήρθαν, δεν ήρθαν για να φύγουν αλλά ήρθαν για να μείνουν. Ήρθα για να διαδηλώσω διότι άνθρωποι επιλήσμονες της ιστορίας τους αποκαλούν τα Σκόπια με το όνομα που το αποκαλούν … ξεχνώντας ιστορίες και όσων έδωσαν τη ζωή τους για το όνομα Μακεδονία. Ήρθα για να διαδηλώσω διότι το Αιγαίο έχει γίνει σουρωτήρι… Χάρη στις πολιτικές που ακολούθησε το ελληνικό κράτος.
Δεν ελέγχουμε το ζωτικό μας χώρο. Ήρθα για να διαδηλώσω διότι εκτός από τα εθνικά θέματα, στα οικονομικά θέματα άνθρωποι που παίρνουν 320.000 ετήσιες αποδοχές κόβουν τις συντάξεις χωρίς να σκέπτονται! Ήρθα για να διαδηλώσω γιατί τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό! Υπάρχει μια θέση για εργαζόμενο ανά 2.000! Ήρθα για να διαδηλώσω γιατί η Ελλάδα π οποία ήξερα και μεγάλωσα δεν είναι πλέον η Ελλάδα που ήξερα, ούτε στο μέλλον θα είναι! Ήρθα για να διαδηλώσω γιατί τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο!»

No comments:

Post a Comment